Hionnat

Teemme lattiahiontoja koko maassa, pääpaikkana Tampere. Kohteitamme ovat sekä asuin- että liikekiinteistöt. Tilanteen ja tarpeen mukaan teemme hionnat joko kuiva- tai vesihiontana. Työstettyjen pintojen suojakäsittely ja kiiltoaste (matta-peilikiiltävä) tehdään tilaajan toiveiden mukaan.

Käytämme hiontatyössä uusimpia ja laadukkaita koneita sekä menetelmiä. Tämän avulla pystymme pitämään kiinni aikatauluista. Työskentelemme mahdollisimman pölyttömästi ja siististi. Ammattitaitoisissa käsissä ja hyvillä välineillä työ sujuu tehokkaasti ja nopeasti.


ROKET-pesuhionta

Olemme kehittäneet kivilattioiden hoitoon ja ylläpitoon nopean, tehokkaan ja vaivattoman ROKET-pesuhiontamenetelmän. ROKET-pesuhionta toimii loistavasti jo aiemmin hiottujen lattioiden kunnossapidossa tai silloin kun tarvitaan nopeaa ja vaivatonta ehostusta kuluneille, liasta pinttyneille kivilattioille. ROKET-pesuhionnalla saadaan lattiapintoihin raikas ilme ja puhtautta pintaa syvemmältä. Pesuhionta pidentää kivilattioiden käyttöikää ja säästää selvää rahaa.

– valmista pintaa nopeasti
– pölytön, ei hiontalietettä
– ympäristöystävällinen
– asiakkaalle vaivaton
– edullinen, kustannustehokas

Kristallointi

Kristallointi on luonnonkivilattioille suunniteltu kyllästysmenetelmä, jolla korostetaan kivilaadun yksityiskohtia ja ominaisuuksia. Kristalloinnin avulla kiven pintaan saadaan muodostettua kristallin kirkas, kiiltävä ja lasimainen pinta. Soveltuu uusille tai timanttihiotuille, hyväkuntoisille lattiapinnoille.


Portaikot

Huollettu ja hoidettu rappukäytävä on taloyhtiön käyntikortti. Kulunut pinta kerää helposti epäpuhtauksia ja likaa sekä näyttää epäsiistiltä. Hionnalla ja ajoittaisella huollolla kivilattia pysyy kiiltävänä ja puhtaana, talon arvo säilyy, asukasviihtyvyys paranee ja päivittäissiivous helpottuu.


Paikkaustyöt

Hoidamme myös lattia- ja askelpinnoissa olevat yksittäiset paikkausta vaativat kolhut ja halkeamat. Tyypillisiä kohteita ovat kiinteistöjen porraskäytävien askelmissa olevat lohkeamat, saneerauksen yhteydessä syntyneet kolhut ja myymäläkalusteiden siirrosta johtuvat jäljet. Suoritamme paikkaukset sävytetyllä kivikitillä.